Cine suntem?

Un avocat, un psiholog și un antreprenor și-au dat mâna și au fondat Asociația Legisman pentru Educație și Dezvoltare.

Suntem mame și profesioniste și credem în misiunea ALED.

Fundația oricărui stat o reprezintă educația celor tineri.

Diogene

Bianca Opriș este avocat și autor. A absolvit cursurile Liceului Pedagogic din Focșani cu dublă specializare, învățător-educator. Urmează apoi cursurile Facultății de Drept, iar în anul 2008 devine membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România. Este absolventă a programului de masterat ,,Dreptul Afacerilor în Context European” și a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – INPPA.

Este autoarea cărților pentru copii ,,Învață cu Legisman” și ,,Roua și Pădurea Fermecată” și lucrează intens să-i ajute pe cei mici să afle despre drepturile și responsabilitățile lor în cadrul comunităților în care trăiesc.

Jeni Chiriac este psiholog și psihoterapeut, cu o experiență vastă în domeniu de peste 15 ani. A absolvit Facultatea de psihologie la Universitatea București în anul 2004. A finalizat formarea în terapie ericksoniană, relaxare și hipnoza clinică în anul 2006 și supervizarea în anul 2008. A participat la diferite module de terapii creative în cadrul Institutului Sper (2004-2005). A urmat două module de formare în Programare Neuro-Lingvistică în perioada 2007-2008.

Este specializată în sexologie, victimologie și expertiză psihologică judiciară, oferind asistenţă psihologică de specialitate (evaluare psihologică, consiliere și psihoterapie). Fiind preocupată de dezvoltarea și formarea sa profesională continuă, a participat la diferite conferințe pe teme științifice din variate domenii conexe psihologiei (domeniul medical, juridic, farmaceutic etc), finalizând și cursuri postuniversitare precum „Optimizarea performanţei profesionale prin consultanţă și coaching cognitiv-comportamental” sau master în sexologie, UMF Cluj-Napoca (2008-2010).

Este preocupată de promovarea psihologiei și asistenţei psihologice în Romania, oferind din 2007 interviuri și participând la diferite emisiuni televizate pe teme sociale și nu numai.

În prezent este formator în cadrul Institutului de psihologie judiciară și președintele Patronatului Psihologilor cu drept de liberă practică, zona de dezvoltare București-Ilfov (mandat pe perioadă determinată).

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani de experiență. Formările sale cuprind peste 5000 de ore în domenii de business, leadership, vânzări și marketing, 3 programe NLP Practitioner și un Master, 3 școli de coaching cu Alain Cardon, Sir John Whitmore și Inner Game cu Tim Gallwey, PCM, Points of You, Theta Healing și Acces Consciousness.

A petrecut două decenii ca antreprenor în publishing în domeniul învățării organizaționale și în urmă cu trei ani a relansat licența revistei Psychologies în România.

Este pasionată de scris și acompaniază persoanele care doresc să își transforme viața prin intermediul journaling, prin cursuri create din perspectiva ontologică.

Clementina crede că învățarea este un fel de a fi natural al omului și că prin învățare avem acces la transformarea vieții noaștre și atingerea obiectivelor.

De la el a pornit totul.

Optimized by Optimole
Scroll to Top